Algebehandling

En af markedets bedste algebehandlinger

Algebehandling / Algefjerner i Kolding & Vejen

 

Vi tilbyder en professionel algebehandling kolding & Vejen, med en af markedets bedste algemidler. På tage og facader har det en rigtig god virkning, eller på fliser hvis de er nyere og kun har grønne alger.

Grunden til algemiddel ikke er optimalt på ældre fliser, er at de tit har flisepest, indgroet skidt og snavs. Det kan algemiddel ikke gøre det helt store ved, og man vil stå med et halv færdig resultat. En årlig algebehandling af fliser vil dog hjælpe på dem med tiden, også at de ikke bliver glatte i regnvejr.

Vi tilbyder Algebehandling i Kolding & Vejen og 50 km derfra.

Alger ligger i luften og alt der står stille og ikke bliver brugt, bliver hurtigt grønt, Når algerne har sat sig fast, hænger skidt og snavs nemmere fast. Det samme sker med dit tag, venter man med at gøre noget, vokser alger og mos sig ned i taget, og tagets levetid bliver væsentlig forkortet.

Hvis dit tag har meget bevoksning, eller er af ældre dato, ryger der nogen gangenoget af farven af taget. Det sker bla p.g.a. alger og mos er vokset ned under tagets lagmaling,

En malet overflade falmer jo også selv når den bliver ældre, lader man være med at gøre noget, bliver det kun værre.

 

Hvor hurtigt virker algemiddel på de forskellige alger og mos?

 

Grønne alger:
Forsvinder meget hurtigt, gerne inden for et par dage.

Gule alger:
Tager noget tid, Ca 3-6 måneder inden det meste er væk.

Hvide alger:
De sidder rigtig godt fast, taget skal højst sandsynligt, have flere behandlinger inden de ryger af.

Mos:
Tørrer ind og dør, men rødderne sidder nogen gange så fast i taget, at der når at vokse nyt mos på, inden det gamle falder af. Fordelen ved at slå mosset ihjel, er at grønt levende mos suger vand som en svamp. sidder mosset så mellem tagplader/sten risikerer man vandskade, død mos suger ikke vand.Men taget skal højst sandsynligt have flere årlige behandlinger, før det forsvinder.

Hvide pletter på taget: kan se de bliver meget lyse nogen steder, men tager højst sandsynligt også flere årlige behandlinger.

Kontakt os for et godt tilbud.
Tlf.: 22 80 58 72
Mail: kl-algefjerner@outlook.dk

algebehandling kolding

Kongeåvej 43 - 6600 Vejen - Danmark - Telefon: 40 36 96 67 - Mail: kl-algefjerner@outlook.dk - CVR: 36 31 27 85 -  konto: Reg nr 9421 konto 0728610026